Aromayoga met Myrna van Kemenade en de Scentman

wo 15 september 2021 20.00 uur, Kleine Zaal € 5,-
geuryoga
Aromayoga met Myrna van Kemenade en de ScentmanHero image

De live sessie van dit evenement is uitverkocht. Wil je er toch graag bij zijn? Boek dan tickets voor de online sessie. 

Beleef een bijzondere yogasessie volledig in het teken van geur. Yogadocente Myrna van Kemenade treedt samen op met geurdesigner Jorg Hempenius, alias de Scentman, om jou een onvergetelijke yoga-sessie vol geursensatie te laten ervaren.

Yoga en geur? Jazeker! Aromajockey Scentman gebruikt bijzondere geuren voor extra beleving en interactie met het publiek. Hiermee prikkelt hij de zintuigen tijdens de yogasessie van Myrna, zodat je het verrijkende effect van geur op jouw meditatie-ervaring kunt ontdekken. Geur kan jou helpen extra diep te ontspannen.

Myrna van Kemenade

Na een carrière als danser en musicalster, inspireerde een reis door Thailand Myrna van Kemenade het roer om te gooien en yogastudio Yogadreams op te richten. Inmiddels bestaat de studio al meer dan 15 jaar.

Yoga is voor mij zoveel meer dan alleen maar houdingen. Ik wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijkse leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren!

Myrna

Scentman

Jorg Hempenius

Jorg Hempenius is geuroloog en is al 17 jaar actief in de wereld van geur. Met zijn werk wil hij je laten ervaren hoe groot de impact van geur is voor je beleving en je diep kan raken. Voor Jorg is geur pure wetenschap: welke combinaties van ingrediënten samen de juiste geur vormen, vergt een nieuwsgierige houding naar wie je bent als merk.

Live en online

Deze geurmeditatie kun je live bijwonen. De live-sessie vindt plaats in Kunstlinie in de Kleine Zaal. Normaal is deze zaal een podium voor groot en opkomend theatertalent, maar nu rollen we er de yogamatjes uit! Met een prachtig uitzicht over het Almeerse Weerwater is dit een perfecte plaats voor een relaxte meditatiesessie.

Kun je er niet live bij zijn, of voel je je prettiger in je eigen huis? Dan kun je deze speciale workshop ook vanuit je woonkamer volgen via een ‘couchticket’.

De live sessie van dit evenement is uitverkocht. Wil je er toch graag bij zijn? Boek dan tickets voor de online sessie. 

Tentoonstelling thuis

Deze Midzomernachtmeditatie met Myrna van Kemenade is onderdeel van het publieksprogramma van de tentoonstelling thuis in Kunstlinie. In deze tentoonstelling staan de zintuigelijke effecten van geur en geluid in de huiselijke omgeving centraal. Bezoek de tentoonstelling en/of lees de online magazines met interviews en achtergrondverhalen.

Ontvang het laatste nieuws in de mail