Kunsthal Kunstlinie

Creatief producent Kunsthal

Kunstlinie is een uniek cultureel kwartier, een ontmoetingsplaats waar mensen samen kunnen genieten van theater, beeldende kunst, architectuur, workshops, eten en drinken. Ons iconische gebouw – met een footprint van ruim één hectare – staat pal aan het Weerwater in het centrum van Almere Stad en wordt jaarlijks door zo’n 200.000 cultuurliefhebbers bezocht. Kunstlinie is kunsthal, podium, stadsforum én congrescentrum.

Kunstlinie is zo spoedig mogelijk op zoek naar een creatief producent Kunsthal, voor 16 uur per week op basis van overeenkomst van opdracht (ZZP) .

Taken
De creatief producent in een essentiële schakel tussen concept en inhoud en praktijk en realisatie:

  • Meewerken aan het uitwerken van het publieksprogramma en educatief programma, waarin het zowel wenselijk is dat je meedenkt over de inhoud als (en met name) naar de vertaling naar een praktisch haalbaar plan.
  • Zodra het multidisciplinaire projectteam (waar je deel van uitmaakt) het plan in concept heeft uitgedacht, maak jij er een uitvoeringsplan bij en ga je aan de slag met de realisatie.

 

Kenmerken

  • Je bent zelfstandig en proactief
  • Je bent degene die de kers op de taart zet door niet sec een uitvoerend producent te zijn, maar ook je eigen flair in de mix te brengen
  • Je kunt zowel schakelen met mensen aan de conceptuele, inhoudelijke kant als aan de uitvoerende kant
  • Je vindt het leuk om te netwerken en durft op mensen af te stappen
  • Je hebt ervaring met het opstellen en beheren van een begroting

 

Overeenkomst

De nieuwe creatief producent Kunsthal start zo snel mogelijk, voor 16 uur per week en op basis van overeenkomst van opdracht. Deze overeenkomst loopt tot 1 augustus 2021.

 

Geïnteresseerd?
Stuur uiterlijk 1 februari a.s. een korte motivatie en cv naar Kunstlinie, pz@kunstlinie.nl. Meer over Kunstlinie is te lezen op de website.
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Bo Naarden, bonaarden@kunstlinie.nl

 

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld