Jeugd

Nieuwe datum NNB

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Tijdens deze wervelende show reis je naar de verste uithoeken van het heelal.

Zo 30 jan - DE EFTELING-MUSICAL: JOKIE EN JET (2+)

Jokie uit de Efteling is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Ze vliegen naar allerlei landen over de hele wereld, van het warme Italië tot het koude Antarctica.

Zo 6 feb - HET MUIZENHUIS (3+)

Opa zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en er over te zingen.

Za 12 feb - DE GROTE EFTELING KOEKOEK SHOW (8+)

Houd jij van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd klaar voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste interactieve theatershow van de Efteling. Je bent wel koekoek als je niet komt!

wo 23 feb - BUMBA OP REIS (1+)

Clowntje Bumba en al zijn grappige, lieve vriendjes komen op bezoek om de allerkleinsten een heerlijke theatermiddag te bezorgen. Kleine Pim mag mee op reis met Bumba en Bumbalu, maar dan raken ze Babilu kwijt. Vinden ze Babilu terug? Lach en zing mee met alle vriendjes van tv!

za 26 feb - DE KLEINE ZEEMEERMIN (8+)

De Kleine Zeemeermin is een theaterfeest vol diepzeeanimaties, liedjes en muziek voor het hele gezin. Duik samen in de onderwaterwereld van Annebel en haar vrienden!

za 5 mrt - PEPPA PIG LIVE (2+)

Wat is er leuker dan spelletjes spelen, avonturen beleven en in modderplassen springen? Niks, vindt Peppa Pig. Vandaag gaat Peppa met de hele klas op schoolreis naar het strand. Al in de bus begint alle pret. Ga je mee?

Do 10 mrt - OORLOGSWINTER (10+)

‘Oorlogswinter’ van Jan Terlouw is Nederlands bekendste jeugdboek over de Tweede Wereldoorlog en bestaat in 2022 precies vijftig jaar. Theatergroep De Jonge Honden bewerkte het tot een spannende familievoorstelling over vriendschap, vertrouwen en volwassen worden tijdens een oorlog.

Zo 13 maart - Dolfje Weerwolfje (6+)

Dolfje Weerwolfje is een familievoorstelling gebaseerd op de ongelooflijk succesvolle boekenreeks van Paul van Loon. Kom genieten van Paul van Loon’s favoriete weerwolfje in deze spannende familiemusical!

zo 20 mrt - BELLE EN HET BEEST (4+)

Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de meest magische voorstelling voor de hele familie!

zo 27 mrt - LIEDJES ZONDER GRENZEN (4+)

Meneer de Graaf (Meneertje Peertje) weet alles en is overal geweest. Hij is oud, maar jong van geest en houdt van vertellen. In Liedjes zonder grenzen neemt hij, samen met toetsenist Thijs Borsten, zangeres Izaline Calister en gitarist Stefan Blankestijn, de kleuters mee op een muzikale wereldreis.

zo 3 apr - ROBBIE EN ROEF (4+)

Robbie en Roef zijn een tweeling. Is bij tweelingen echt altijd alles hetzelfde? De tweeling maakt ook voor het eerste kennis met elkaars verschillen. Een avontuurlijke en fantasievolle voorstelling over verder kijken dan je neus lang is, vriendschap, verbinding én elkaar kwijt raken.

zo 10 apr - ERNST, BOBBIE EN DE REST (4+)

De populairste kinderhelden van Nederland komen terug met een nieuwe meedoe- en meezingvoorstelling. In deze familieshow draait het zoals gewoonlijk om grappen, avontuur en muziek.

ma 18 apr - PIETER KONIJN (2+)

Een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling voor de allerkleinsten met Pieter Konijn in de hoofdrol. Hij raakt verstrikt in de moestuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter Konijn gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij hulp van een lief roodborstje.

za 21 mei - WOEZEL & PIP (2+)

Kinderhelden Woezel & Pip bestormen de theaters met een sing-a-long! Ze nodigen al hun vriendjes uit voor een groot muzikaal meezingfeest vol leuke, lieve en grappige momenten. Dus kom langs en haal samen met de twee onafscheidelijke hondenvriendjes herinneringen op, zing mee met de grootste theaterhits en beleef allerlei avonturen.

Zo 28 aug - Nijntje

Als nijntje naar het theater komt is het altijd feest. Beleef de avonturen en geniet van de verhalen van het beroemdste konijntje van de wereld, haar familie Pluis en haar vriendjes. Neem je nijntje-knuffel mee en zing en dans mee met de liedjes.

Ontvang het laatste nieuws in de mail