The Journey - Fotovakschool
The Journey (Fotovakschool)Hero image

The Journey (Fotovakschool)

Acht studenten van de Nederlandse Fotovakschool exposeerde hun werk in Kunstlinie. “De echte ontdekkingsreis bestaat niet in het zoeken naar nieuwe landen, maar in het zien met nieuwe ogen” – Marcel Proust.

The Journey was een ontdekkingsreis van acht studenten van de Nederlandse Fotovakschool. Als ‘Class 2020’ onderzochten zij in twee jaar de verschillende domeinen van de fotografie en leerden de wereld met andere ogen te bekijken. Deze inspirerende reis met nieuwe inzichten en perspectieven kwamen tot uitdrukking in hun eindexpositie.

Class 2020 nam de bezoekers mee langs verschillende fascinerende fotografie projecten. Van de schoonheid van architectuur tot de schoonheid van implantaten. Van het aan de orde stellen van maatschappelijke kwesties als eetstoornissen en eenzaamheid tot het verheerlijken van zogenaamde ‘Heimwee Helden’. Van een kijkje nemen binnen de zielenroerselen van onze trouwe viervoeters tot een inspirerend welkom in de wereld van doorzetters en gepassioneerde hobbyisten. Het traject van Class 2020 is afgerond en gelijk een startpunt voor een nieuwe reis. We’re ready for take-off!

De expositie presenteerde diverse foto’s van Bert Visser, Danielle Moelker, Grietine Kroll, Marico van Leeuwe, Marjo Hendrix, Michelle Maxim Reints, Jacco van Mierlo en Sandra van Selst.

Ontvang het laatste nieuws in de mail