Adventskalender dag 17Hero image

Adventskalender dag 17

Met 25% korting naar Brandweerman Sam

Kom met 25% korting naar de voorstelling van Brandweerman Sam op donderdag 5 januari 2023.

Om je cadeautje te verzilveren gebruik je promocode Advent.

>> Beste hier je kaarten met korting

Over de show van Brandweerman Sam

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg, dus komt het populaire kinderidool weer met een vlammend verhaal naar het theater. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden beleeft Sam ook ditmaal een spannend avontuur. Een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad, maar als zich een dichte mist om het eiland verspreidt, staat Sam voor een moeilijke uitdaging.

Je hoort het, het wordt alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Knutselen en Meet and greet

Wil jij, net als Norbert, ook een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat!

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Kleurplaat

Voor de voorstelling alvast wat Brandmeerman Sam plezier beleven? Download dat deze kleurplaat van Brandweerman Sam.

Ontvang het laatste nieuws in de mail