Adventskalender dag 21Hero image

Adventskalender dag 21

Gratis inleiding bij The Dutch Eagles

Voorafgaand aan de voorstelling van The Dutch Eagles op 22 december 2022 is er om 19:00 de unieke mogelijkheid om een inleiding bij te wonen met een van de bandleden van de Dutch Eagles, waarbij alle ins en outs over de show, het muzikantschap -en alles wat u maar wilt weten- aan bod komen. Een super leuke gelegenheid om net dat beetje extra uit de avond te halen zouden wij zo zeggen! Op donderdag 22 december is het de beurt aan Jens Huigenbassist van o.a. the Dutch Eagles, die kunt u het hemd van het lijf vragen over alles wat u van hem wilt weten! Deze inleiding mag jij als cadeautje gratis bezoeken! Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

>> Bestel alleen de gratis inleiding
>> Bestel de gratis inleiding én kaarten voor de voorstelling

Over de show van The Dutch Eagles

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. New Horizon is de nieuwe show van The Dutch Eagles. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock.

Zes bevlogen muzikanten voeren u mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70’s. Al vijftien jaar brengen zij hun passie voor deze muziek naar u toe en dat zij niet stilstaan bewijzen ze wederom met New Horizon. Of het gaat om ‘Lyin’ Eyes’ of ‘Life In The Fast Lane’, of juist een onverwachte muzikale verrassing: The Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. Dat brengen ze met verve, zoals u van ze gewend bent. Beleef het zelf in New Horizon – The Dutch Eagles.

Ontvang het laatste nieuws in de mail