Adventskalender dag 24Hero image

Adventskalender dag 24

2e kaartje gratis voor Isabelle Beernaert

Bezoek de voorstelling OXYTOCIN van Isabelle Beernaert met een tweede kaartje gratis. Let op, er zijn maximaal 50 kaarten beschikbaar voor deze actie, dus wees er snel bij!

Om je cadeautje te verzilveren gebruik je promocode Advent.

>> Bestel hier je kaart + tweede kaart gratis

Over OXYTOCIN van Isabelle Beernaert

In een periode waarin we opeens afstand moesten houden, ontstond het fenomeen huidhonger. Een verlangen om elkaar vast te pakken of te knuffelen, wat zorgt voor het vrijkomen van oxytocine. Het tekort aan dit ‘knuffelhormoon’ had bij veel mensen een fysieke weerslag. Isabelle Beernaert laat zien hoe wij hiermee zijn omgegaan door in te zoomen op oude angsten en nieuwe gevoelens. ‘OXYTOCIN’ is een lichte voorstelling die toont dat de wereld niet zo donker is als we vaak denken. In een lege, witte ruimte vieren zes dansers het leven op muziek die je vanaf de eerste noten bij de keel grijpt.

Isabelle Beernaert (bekend van ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Ultimate Dance Battle’) weet het alledaagse leven te vertalen naar wonderschone choreografieën, die de harten van het publiek raken. Ze laat zien wat veel mensen doormaken in hun leven. Zo ontvouwt zich op het podium een voor iedereen herkenbaar verhaal en gieren de geluksstofjes door je lichaam.

Ontvang het laatste nieuws in de mail