Adventskalender dag 26Hero image

Adventskalender dag 26

We sluiten af met gratis kaarten voor William Rutten & een videoboodschap van John Williams!

We willen deze mooie adventskalender graag extra leuk afsluiten met gratis kaarten voor de voorstelling van William Rutten op woensdag 28 december 2022.
Wel hebben we een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze actie, dus wees er snel bij. Let op: je kan maximaal 2 kaarten per adventskalender bestellen.

Om je cadeautje te verzilveren gebruik je promocode Advent.

>> Bestel hier je gratis kaarten

Over de voorstelling van William Rutten

Een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Dat is in een notendop de carrière van William Rutten, die op zijn twaalfde ontdekt dat fotograferen zijn grote passie is. Een paar jaar later gaat hij aan de slag bij de Hitkrant en slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen. Zijn geheim: eerlijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en zijn kwaliteit om telkens origineel en verrassend uit de hoek te komen.

In dit theatercollege vertelt Rutten over de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Daarnaast doet hij uit de doeken wat er allemaal bij komt kijken om ‘het perfecte plaatje’ te maken.

John Williams heeft tot slot ook nog een boodschap voor jullie

Kerstboodschap: John Williams

Ontvang het laatste nieuws in de mail