Adventskalender dag 5Hero image

Adventskalender dag 5

2e kaartje gratis voor 90’s vs 20’s + gratis goodie bag

Kom op zondag 19 december naar de voorstelling 90’s vs 20’s van BonteHond en krijg je een tweede kaartje gratis + een gratis goodie bag. Je kan de goodie bag voor aanvang van de voorstelling op vertoon van je kaartje ophalen bij de Ticketshop balie in Kunstlinie.

Om je cadeautje te verzilveren gebruik je promocode Advent.

>> Bestel hier je kaarten 

Over 90’s vs 20’s

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. Dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze. Maar als je vader gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien hoe je de ‘Macarena’ danst, moet er ingegrepen worden.

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan & Freek nemen het op tegen Twarres, Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer, Elsa staat tegenover Pocahontas. En natuurlijk weet iedereen van tevoren wie er wint. ‘90’s vs 20’s’ gaat over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, over nostalgie, trends en guilty pleasures, en over dat jij later net zoals je ouders wordt, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké!

Ontvang het laatste nieuws in de mail