Adventskalender dag 6Hero image

Adventskalender dag 6

De voorstelling wordt verplaatst omdat één van de castleden ziek is. Er wordt nu gezocht naar een nieuwe datum, maar die is nog niet bekend. Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen we dit uiteraard laten weten!

 

Gratis kaarten voor Bruce & Wij

Bestel gratis kaarten voor de voorstelling Bruce & Wij vrijdag op 9 december!

Om je cadeautje te verzilveren gebruik je promocode Advent.

>> Bestel hier je kaarten

Over Bruce & Wij

Met Kluun, Leon Verdonschot en grote live-band met o.a. Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk. Aangevoerd door een energieke live-band met glansrollen voor Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk, delen de vrienden Kluun & Leon Verdonschot het verhaal over hun band met Bruce, en met elkaar vía Bruce. Samen met tv-persoonlijkheid Art Rooijakkers reizen de vrienden de hele wereld over om hun held live te zien spelen.

Tot voor kort waren de vrienden met zijn vieren, tot in februari 2020 hun vriend Erik van der Bruggen overleed. Zoals zo vaak vielen de teksten van Bruce Springsteen en het leven samen.  Bruce & Wij is een voorstelling over vriendschap, liefde en Bruce, en alles dat die drie met elkaar te maken hebben. In verhalen, en uiteraard in muziek, heel veel muziek van Springsteen, die de soundtrack van vele levens schreef, ook die van deze mannen uit Limburg en Brabant, 6000 kilometer van New Jersey.

 

Ontvang het laatste nieuws in de mail