12 november 2021

Actuele situatie coronamaatregelen

Tot onze opluchting hebben de nieuwe maatregelen van de overheid in de gezamenlijke strijd tegen het coronavirus van vrijdag 12 november geen gevolgen voor de theaters en mogen we je blijven ontvangen. Het is bewezen veilig in het theater en we hebben heel veel mooie avonden in het vooruitzicht.

Voorstellingen gaan door
Kunstlinie volgt de actuele richtlijnen van de overheid, het RIVM en de branchevereniging. Alle voorstellingen in Kunstlinie gaan door. We doen er alles aan om je bezoek zo veilig en ontspannen mogelijk te laten zijn. Zo spreiden wij onze bezoekers zoveel mogelijk in de zaal en is een coronatoegangsbewijs verplicht. Kijk voor meer informatie op: plan je bezoek.

Controleer je gegevens

Mocht de situatie veranderen dan gaan we je zo snel mogelijk informeren. We stellen het op prijs als je je contactgegevens wilt controleren in de Mijn Kunstlinie-omgeving.
Dit is de nieuwe online omgeving waar je tickets, persoonlijke gegevens, je voucher- en wachtlijst-aanvragen kunt bekijken.

100% zekerheid
We begrijpen dat jij je tickets wilt kunnen ruilen als je je op de speeldatum toch niet helemaal lekker voelt, of verhinderd bent. Daarom mag je tot 4 uur voor je bezoek je kaarten kosteloos omruilen voor een andere voorstelling, een andere tentoonstellingsdag of een (onbeperkt geldige) tegoedbon van Kunstlinie. Lees meer over onze 100% zekerheid regeling.

Contact
Heb je vragen/opmerkingen, raadpleeg de veel gestelde vragen of neem contact op met onze Ticketshop (bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur) op tel. 036 84 55 555

Pas goed op jezelf en je naasten dan zien we je snel in Kunstlinie!

Ontvang het laatste nieuws in de mail