17 oktober 2022

Artist Talk & Workshop PAPERTRAILS 

Op zaterdag 12 november is het zover: dan kun jij kunstenaars Susanna Inglada & Bente Wilms het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen tijdens de exclusieve Artist Talk PAPERTRAILS in Kunstlinie. Waan je in de wereld van Susanna & Bente, waarin beide kunstenaars je meenemen en je daarbij alles vertellen over de inhoud van hun werk, hoe zij de wereld om hun heen verwerken tot concrete kunst, hoe dit proces verloopt en hoe ze concreet en precies te werk gaan.

Daarna ga jij tijdens de workshop PAPERTRAILS, onder begeleiding van Bente Wilms en onze museumdocenten, zelf aan de slag en leer jij alle fijne kneepjes van het vak.  Samen creëren jullie stuk voor stuk een eigen wereld, waarin zowel creativiteit als maatschappelijke thema’s centraal staan. Hoe dit precies tot uiting komt en welke materialen en technieken je daarvoor nodig hebt? Daar kan Bente je alles over vertellen…

Meer info over de Artist Talk
Meer info over de Workshop PAPERTRAILS

Tickets voor de Artist Talk en workshop PAPERTRAILS zijn zowel als losse als combi tickets verkrijgbaar:

Let op: deze tickets geven geen toegang tot de tentoonstelling PAPERTRAILS

Over PAPERTRAILS

Waan je tijdens je bezoek aan de tentoonstelling PAPERTRAILS in de werelden van kunstenaars Susanna Inglada en Bente Wilms. Werelden waarin grenzen opgezocht worden in de vorm van tekeningen, installaties, textiel en animaties. Herken jij je meer in de kritische blik op de hedendaagse realiteit van Inglada of de surrealistische alternatieve werkelijkheid van Wilms? Geen kunst die zich laat beperken tot de rechte, voorspelbare randen van het papier, maar krioelende, driedimensionale werelden waar jij doorheen kunt dwalen.

Lees verder

Ontvang het laatste nieuws in de mail