8 maart 2023

Boeklancering Liesbeth van der Pol ‘Met Karakter!’

Vanaf donderdag 23 maart as. is het nieuwe boek van Liesbeth van der Pol  ‘Met Karakter!’ verkrijgbaar. Het boek is een bijzondere en persoonlijke publicatie en is geïnspireerd op de gelijknamige tentoonstelling ‘Met Karakter’, welke t/m 30 juli 2023 te zien is in Kunstlinie, Almere. 

Liesbeth van der Pol neemt ons in ‘Met Karakter!’ mee in haar manier van denken, kijken en werken. Daarbij spelen de aquarellen en schetsen die ze van jongs af aan maakt een zeer belangrijke rol. Een architect die tekent lijkt op het eerste gezicht niet zo opzienbarend. Maar Liesbeth van der Pol gebruikt haar aquarellen en schetsen niet op de doorgaans functionele wijze. Het werk vormt nadrukkelijk een verkennende en zoekende benadering van architectuur, maar ook van de wereld om haar heen én van haar eigen leven.
Naast de inzichten van Van der Pol zijn in het boek ook gastcolumns te lezen van uiteenlopende personen, variërend van haar partner tot bewoners van haar gebouwen en vakgenoten zoals Michiel Riedijk.
Net als de gebouwen van Van der Pol is ‘Met Karakter!’ een boek vol kracht, kleur en expressie!

‘Met Karakter!’

Vanaf 23 maart verkrijgbaar
ISBN nummer: 978-90-9036932-7
Kijk voor al het laatste nieuws & info over het boek op kunstlinie.nl/boeklancering

Fysiek verkooppunt
Kunstlinie
Esplanade 10, 1315 TA Almere
Openingstijden: ma t/m za van 10.00 tot 17.00 uur
Online verkooppunten
Via boekenbestellen, bol.com & bruna.nl

 

Ontvang het laatste nieuws in de mail