16 november 2021

Dag van de Cultuureducatie verplaatst

In verband met de nieuwe coronamaatregelen gaat de Dag van de Cultuureducatie Flevoland op 24 november helaas niet door.
De organisatie neemt de verantwoordelijkheid in het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus en de belasting die de maatregelen met zich meebrengen voor basisscholen.

Elk jaar in november organiseert FleCk de Dag van de Cultuureducatie Flevoland. De middagen zijn gevuld met sprekers, workshops, lezingen, performances, uitwisselingen en ontmoetingen. Schoolleiders, leerkrachten, icc’ers, schoolleiders en -bestuurders, studenten, cultuurprofessionals en beleidsmakers uit de provincie komen naar deze provinciale dag om zich te laten voeden en inspireren. FleCk organiseert de Dag van de Cultuureducatie samen met Collage, Kunstlinie, KIDD, De Culturele Haven en Windesheim Flevoland.

Nieuwe datum bekend

De Dag van de Cultuureducatie Flevoland wordt verplaatst naar woensdag 21 september 2022 in Kunstlinie Almere. In het voorjaar wordt iedereen per mail op de hoogte gesteld over de details en kan iedereen zich opnieuw aanmelden.

Meer informatie: www.cultuureducatieflevoland.nl

 

 

Ontvang het laatste nieuws in de mail