30 augustus 2022

Het nieuwe theaterseizoen is van start!

Yes, het nieuwe theaterseizoen is officieel van start! Wat kun je komend theaterseizoen verwachten? Tijdens de Musical Awards: the Kick-off gaven grote en kleine musicals een voorproefje van wat je kan verwachten bij deze titels. Kunstlinie was de hele dag aanwezig bij de cast van The Prom en Les Misérables. Ze gaven ons een uniek kijkje achter de schermen.

Kunstlinie bij The Prom en Les Misérables

Ook de de cast van We hadden liefde, we hadden wapens was aanwezig tijdens de Musical Awards, the Kick-off. Een voorstelling over de burgerrechtenbeweging in het Amerika van de jaren zestig, naar de gelijknamige roman van Christine Otten en verrijkt met soul en rhythm & blues uit die tijd.

Maar onze allereerste voorstelling van dit seizoen is nijntje de musical (2+) op zondag 4 september. Als nijntje naar het theater komt is het altijd feest. Beleef de avonturen en geniet van de verhalen van het beroemdste konijntje van de wereld, haar familie Pluis en haar vriendjes. Neem je nijntje-knuffel mee en zing en dans mee met de liedjes. Geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna schreef tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes. Een frisse, creatieve voorstelling voor jong én oud!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons hele programma? Bekijk dan snel alle shows die komend seizoen te zien zijn bij ons.

Gedurende het seizoen worden er nog extra voorstellingen bijgeboekt. Wil jij op de hoogte blijven van alle laatste ins and outs? Meld je dan aan voor onze theaternieuwsbrief.

Ontvang het laatste nieuws in de mail