Update 17 november - Kunstlinie
3 november 2020

Update 17 november

Update 17 november 2020, 17.00 uur

Bemoedigende woorden uit Den Haag: theaters en musea mogen waarschijnlijk vanaf donderdag weer open. Wij wachten het officiële persmoment van het kabinet vanavond nog even af en gaan u daarna zo snel mogelijk informeren over onze mooie plannen. Wij hopen dat u in onze intieme theaterzaal kunt komen genieten van grote namen als Ronnie Flex, Shirma Rouse, Wolter Kroes, Jakob Ahlbom, Thijs Lindhout, Juf Roos en Spinvis. En u in onze Kunsthal weer geïnspireerd kunt worden door kunstenaars als Iris Kensmil en Richard Kofi en door Almeerse demonstranten die samen een vuist maken tegen racisme. Onze tentoonstelling Why the Caged Birds Sing is hiertoe verlengd tot 6 december. Bezoek vandaag alvast onze nieuwe website. Neem een duik in ons aanbod, bekijk onze livestreams en lees onze verdiepende online magazines. Reserveer ook alvast uw theateravond of Kunsthalbezoek. Wacht niet te lang met kaarten regelen, want de zaalcapaciteit blijft voorlopig beperkt. Dus veel voorstellingen en tijdslots van onze Kunsthal zijn snel uitverkocht.

Wanneer kan ik kaarten kopen voor dit najaar en deze winter?
Om optimaal in te kunnen spelen op de actualiteit gaan kaarten voor voorstellingen pas vlak voor de speeldatum in de verkoop. Kaarten voor Why The Caged Birds Sing zijn direct te bestellen.

Dit jaar maken wij voor het eerst gebruik van pre-order. Dit betekent dat u wel alvast bestelt, maar nog niet afrekent. Uw geld blijft zo op uw rekening, totdat we zeker weten dat een voorstelling door kan gaan. Dan gaan wij de pre order-aanvragen op volgorde van binnenkomst afhandelen.

Hoe zit het met mijn eerdere gekochte (theater)kaarten?
Door de sluiting van ons gebouw zijn veel shows uit het voorjaar en najaar verplaatst naar een later moment. Uw kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Wij zorgen ervoor dat wij u straks prettig en veilig (volgens de laatste overheidsrichtlijnen) ontvangen. Ruim voor de nieuwe speeldatum informeren wij u over uw bezoek en onze aangepaste zaalopstelling.

100% zekerheid
Natuurlijk begrijpen wij dat u uw kaarten wilt kunnen ruilen, mocht u niet helemaal lekker of toch verhinderd zijn. Tot 4 uur voor uw bezoek mag uw kaarten kosteloos omruilen voor een andere voorstelling, een andere tentoonstellingdag of een (onbeperkt geldige) tegoedbon van Kunstlinie.

Tot snel! Tot live in Kunstlinie

Persconferentie 3 november

Kunstlinie sluit voorlopig de deuren. Om gehoor te geven aan de nieuwe maatregelen van de overheid in de strijd tegen COVID19. Tot 19 november zijn in onze theaterzalen, kunsthal en overige ruimtes geen theater, museale, educatie en architectuuractiviteiten. U weer niet te mogen ontvangen doet pijn en stemt ons verdrietig. We blijven geloven in de (veer)kracht van kunst en cultuur. We gaan nu eerst de bezoekers informeren die ons de komende dagen zouden bezoeken. Daarna pakken wij met u graag de online draad van het voorjaar weer op. Zodat wij ook de komende periode (theater)makers en publiek samen kunnen brengen. Op onze nieuwe website. Voor ontspanning, voor inspiratie, voor ontmoeting, voor verdieping, voor even wat anders….

Hoe zit het met mijn kaarten?
Door ons systeem van pre-order kunnen wij snel schakelen en ons publiek informeren. Om optimaal in te kunnen spelen op de actualiteit gaan kaarten voor voorstellingen pas vlak voor de speeldatum in de verkoop.

Met de producent en artiest gaan wij op zoek naar een vervangende speeldatum. Wanneer deze onverhoopt niet gevonden wordt of u zelf verhinderd bent, dan bieden wij u vier opties voor uw aangekochte kaarten. U kunt ons en onze artiesten steunen (donatie), uw avond uit bewaren voor later (onbeperkt geldige tegoedbon), geld terug of combinatie van opties.

Houd vol, dan zien we je snel weer live in Kunstlinie!

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld