24 maart 2021

Update 24 maart 2021

We blijven nog even samen thuis om straks samen weer uit te mogen. Tot en met 20 april 2021 zijn er in ons gebouw geen voorstellingen, tentoonstellingen, horeca en andere activiteiten. 

Wij gaan achter de schermen aan de slag om het programma t/m 20 april te verplaatsen voor zover dit mogelijk is. Updates zullen we op deze pagina vermelden.

Online magazine

Ons nieuwe online magazine staat online! Lees hier alles over het eerste onderwerp (horen) van de nieuwe tentoonstelling thuis. In de tentoonstelling thuis staan de zintuigelijke effecten van geur en geluid in de huiselijke omgeving centraal. Een mooie aanleiding om in dit online magazine in te zoomen op één van de zintuigen. Deze eerste editie staat in het teken van geluid en horen. Zo zijn er interviews met geluidskunstenaar Elise ’t Hart, de dove sign dancer Daniel Schoevaart en de Almeerse Tamira Willemsen bij wie thuis kenmerkende geluiden zijn opgenomen.

Theater Pubquiz

Op 17 april is onze eerste echte Kunstlinie Theater Pubquiz! Iedereen kan veilig vanaf zijn eigen bank via laptop of tablet meedoen aan deze quiz. En dat zonder ingewikkelde software of moeilijke bediening. En maak kans op mooie prijzen!

Ontvang het laatste nieuws in de mail