14 januari 2022

Update persconferentie 14 januari 2022

Nog even langer pauze

We hadden het natuurlijk liever anders gezien, maar Kunstlinie houdt noodgedwongen nog wat langer pauze. Dat betekent dat er tot en met 25 januari in elk geval geen voorstellingen, tentoonstelling en architectuur-activiteiten zullen zijn.

Tickets voor een voorstelling voor 25 januari 2022? Nadere informatie volgt
Op dit moment is het nog niet duidelijk of de voorstelling die jij zou bezoeken verplaatst kan worden. Zowel bij annulering als bij verplaatsing, bieden we je de mogelijkheid om je aankoopbedrag terug te krijgen. Je hoeft zelf op dit moment geen actie te ondernemen. Je wordt door ons geïnformeerd zodra we meer weten.

We kijken vooruit
Ja, wij worden soms ook een beetje moedeloos van het gebrek aan perspectief. We hebben zo’n mooi gebouw dat bedoeld is om inspiratie, hoop en een gulle lach te bieden en helaas kunnen we dat niet laten zien op dit moment. Maar we zitten niet bij de pakken neer en kijken graag vooruit!

Want voorpret is wat ons in deze tijd misschien wel op de been houdt. We kijken vol verwachting uit naar het moment dat onze kunsthal de deuren opent voor Streetcred.
Bovendien kun je met een gerust hart tickets bestellen voor je favoriete voorstelling, want Kunstlinie biedt 100% zekerheid: als de show niet doorgaat, krijg je je geld gewoon terug.

Klik hier voor het programma vanaf 25 januari 2022.

Pas goed op jezelf en je naasten, dan zien we je heel graag weer snel live in Kunstlinie!
Nu samen thuis, straks samen er weer op uit.

Ook goed nieuws vanuit Kunstlinie: (muziek)lessen en repetities weer van start

Kunstlinie opent vanaf maandag 17 januari de deuren weer voor TOP Almere, het AJSO, het CKVA en 5 O’Clock Class. Gelukkig mogen amateurkunst, cultuureducatie en -participatie-organisaties, ook na de persconferentie van vrijdag 14 januari jl., weer volop aan de bak.

Ontvang het laatste nieuws in de mail