Algemene informatie & voorwaardenHero image

Algemene informatie & voorwaarden

Zo boek je een educatief programma bij Kunstlinie

Ons aanbod van educatieve programma’s vind je op kunstlinie.nl/educatie. Hier staat een uitgebreide beschrijving per programma en een online reserveringsformulier. Na inschrijving ontvang je binnen 3 werkdagen een bevestiging. Mocht je gewenste datum volgeboekt zijn, dan ontvang je van ons drie alternatieve data.

Boeken via Collage

Collage geeft uitvoering aan het kunst- en cultuuronderwijs in Almere. Ons gehele educatieve aanbod kun je ook boeken via www.collage-almere.nl. Het is mogelijk om het Collage-budget in te zetten voor onze workshops.

Cultuurkaart

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart het educatief programma bij Kunstlinie Almere Flevoland te betalen. Wanneer je een plek via het online reserveringsformulier reserveert, geef je aan dat jouw school (een deel van) de kosten met de Cultuurkaart wilt betalen. Let op: bij (gedeeltelijke) betaling met de Cultuurkaart rekening wij 5% extra administratiekosten.

KIDD

KIDD (Kunst is Dichterbij dan je Denkt) is een doorlopende leerlijn Kunst & Cultuur waarin leerlingen van groep 1 tot en met 8 en het eerste en tweede jaar van het VMBO op een creatieve manier kennismaken met kunst uit Almere en Flevoland. Verschillende disciplines, zoals dans, theater, architectuur en beeldende kunst, worden via boeiend lesmateriaal aangereikt. Kunstenaars komen in de klas en verzorgen masterclasses op locatie. Kunstlinie Almere Flevoland is partner van KIDD voor de disciplines Beeldend en Architectuur.
Als je school deelnemer is van KIDD dan kun je gebruik maken van dit educatieve programma. Roostering wordt verzorgd en gestroomlijnd door BonteHond. Zij maken met jouw school afspraken over de datum waarop je een van de culturele activiteiten kunt afnemen. Meer informatie: www.kunstisdichterbijdanjedenkt.nl

Zo bereik je Kunstlinie Almere Flevoland

Kunstlinie Almere Flevoland ligt aan de Esplanade 10. We hebben een mooi plekje aan het Weerwater. Je bereikt ons op verschillende manieren:

Fiets
Met z’n allen fietsen naar Kunstlinie Almere Flevoland is wel zo gemakkelijk. Vanuit de Hospitaalgarage naar de Foodpassage, tegenover ons gebouw is een grote (onbewaakte) fietsenstalling waar de leerlingen, docenten en begeleiders hun fietsen droog kunnen parkeren.

Bus
Busmaatschappij Allgo biedt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en hun begeleiders het Go Kindergroep ticket aan. Met dit groepsticket kan een groep een hele dag voordelig reizen. Voor meer informatie en een routebeschrijving, ga naar www.allgobus.nl.

Auto
Kies je voor de auto, parkeren kan dan in de Schippergarage of Hospitaalgarage. Let op: houd rekening met parkeerkosten.

Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een educatief programma zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Download onze algemene voorwaarden.

Ontvang het laatste nieuws in de mail