Why the caged Birds sing
November 2020Hero image

November 2020

De afgelopen weken hebben zo’n 650 Almeerse leerlingen meegedaan aan onze workshop Contrast. Wat fijn dat we in deze bijzondere tijd zoveel leerlingen kennis hebben mogen laten maken met kunst. Om gehoor te geven aan de nieuwe maatregelen van de overheid in de strijd tegen COVID19, zijn wij t/m 18 november gesloten. Daarom hebben wij besloten om de looptijd van de huidige tentoonstelling en de workshop te verlengen. Why the Caged Birds Sing is nog te bezoeken t/m 6 december 2020.

DOCENTEN BEOORDELEN HUN BEZOEK AAN KUNSTLINIE MET EEN 8!

“Er worden activerende opdrachten gebruikt, er heerst een veilige en ontspannen sfeer. Leerlingen krijgen echt de ruimte om hun eigen kijk op dit onderwerp vorm te geven. Indrukwekkend.”

“Ruime opzet met veel mogelijkheden voor de eigen ideeën en inbreng van de kinderen. (Leuke) interactie tussen kinderen en museumdocenten.”

Boek ook de workshop!

Workshop Tip:
Almere Architectuurstad

Lego Almere

Jouw leerlingen zijn vast al eens in het gebouw van Kunstlinie geweest. Met school, met hun ouders voor een theatervoorstelling, workshop of voor muziekles. Maar kennen zij dit bijzondere gebouw aan het Weerwater ook écht? Na een ontdekkingstocht door ons gebouw, gaan jouw leerlingen zelf aan de tekentafel zitten. Ze gaan hun eigen theater, museum of kunstencentrum ontwerpen. Ontdek of er in jouw klas de nieuwe Koolhaas of Van Zuuk huist!

Boek deze workshop!

MAAK KENNIS MET
Arend

Arend Kunstlinie

Ik ben Arend, educator bij Kunstlinie. Ik neem  scholieren aan de hand van het educatieprogramma bij de exposities enthousiast mee door het museum. Naast mijn werkzaamheden bij Kunstlinie ben ik docent beeldende vorming en beeldend kunstenaar. Van tekenen en maken van kunst word ik gelukkig. Ik woon al 18 jaar in Almere en ben hier opgegroeid. Vroeger als scholier heb ik zelf op theaterles gezeten bij Kunstlinie. Daarom vind ik het nu extra leuk om mij ook in een andere rol te bewegen binnen Kunstlinie.

EENVOUDIG EN SNEL EEN EDUCATIE WORKSHOP BOEKEN

Voor meer informatie over ons educatief programma, neem contact op met Shanna Goedhart: [email protected].

Ontvang het laatste nieuws in de mail