educatie architectuur stadsforum

Almere architectuurstad

Jouw leerlingen zijn vast al eens in het gebouw van Kunstlinie geweest. Met school, met hun ouders voor een theatervoorstelling, workshop of voor muziekles. Maar kennen zij dit bijzondere gebouw aan het Weerwater ook écht?

Wie ontwierp dit bijzondere gebouw en waarom ziet het eruit als een glazen doos? Ben je al eens in de artiestenfoyer of achter op het toneel geweest? Hoe ziet de ‘achterkant’ van het gebouw eruit? En waarom is er zoveel glas en beton gebruikt? Jouw leerlingen lopen rond en door ons gebouw. Na deze ontdekkingstocht gaan ze zelf aan de tekentafel zitten. Ze gaan hun eigen theater, museum of kunstencentrum ontwerpen. Welke vorm geef je het? Welke materialen gebruik je? Wordt het gebouw hoog of laag? Ontdek of er in jouw klas de nieuwe Koolhaas of Van Zuuk huist!

DOELGROEP PO (GROEP 6 t/m 8)
TIJDSDUUR 90 MINUTEN
START- EN EINDDATUM Vanwege de huidige overheidsmaatregelen bieden wij in ons gebouw geen educatie-activiteiten aan op het gebied van architectuur.
AANVANG IN OVERLEG
PRIJS € 75,- (1-15 LEERLINGEN)
€ 150,- (16-30 LEERLINGEN)
(MAX 30 LEERLINGEN; 30+ IN OVERLEG)

RESERVEREN

Je kunt momenteel geen reserveringen maken voor dit programma. Schrijf je in voor onze educatie nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over ons educatie programma. Voor vragen, mail naar educatie@kunstlinie.nl.

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld