educatie architectuur stadsforum

Floriade in LEGO

In Almere wordt nog altijd druk doorgebouwd. Al deze nieuwe wijken willen wij uiteindelijk toevoegen aan onze stadsmaquette van LEGO-steentjes. Jij kunt daar met jouw leerlingen een steentje (of beter gezegd: een heleboel steentjes) aan bijdragen. Komen jullie meebouwen aan de nieuwste woonwijk van jullie stad: de Floriade?

In samenwerking met de gemeente maakt Kunstlinie een maquette van LEGO-steentjes van de Floriade, het nieuwe stadsdeel van Almere. De basis staat, maar er moet nog heel veel gebouwd en aangeplant worden! Omdat de maquette uit handzame deelmodules bestaat, kun je op school met jouw leerlingen aan de Floriade werken. Planten jullie bomen of bedenken jullie een creatief en duurzaam paviljoen? Natuurlijk kun je ook een workshop in Kunstlinie volgen en dan meteen bij de stadsmaquette inspiratie opdoen.

DOELGROEP PO (VANAF GROEP 5), VO (BRUGKLAS), MBO
TIJDSDUUR 120 MINUTEN
START- EN EINDDATUM Vanwege de huidige overheidsmaatregelen bieden wij in ons gebouw geen educatie-activiteiten aan op het gebied van architectuur.
AANVANG IN OVERLEG
PRIJS € 100,- PER KLAS. MAX 30
LEERLINGEN; 30+ IN OVERLEG

RESERVEREN

Je kunt momenteel geen reserveringen maken voor dit programma. Schrijf je in voor onze educatie nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over ons educatie programma. Voor vragen, mail naar educatie@kunstlinie.nl.

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld