Papiertheater groepsarrangementHero image

Papiertheater groepsarrangement

𝘗𝘈𝘗𝘌𝘙𝘛𝘙𝘈𝘐𝘓𝘚: Papiertheater

creëer samen jullie nieuwe 3D wereld!

Dat je met papier veel meer kunt dan alleen wat krabbels op een wit vel te zetten, zie je terug in de indrukwekkende werken van Susanna Inglada & Bente Wilms. Want niet alleen maken zij prachtige tekeningen, beide kunstenaars zoeken grenzen op en creëren geheel nieuwe driedimensionale werelden waar je doorheen kunt dwalen.

Na een interactieve rondleiding door de tentoonstelling 𝘗𝘈𝘗𝘌𝘙𝘛𝘙𝘈𝘐𝘓𝘚 gaan jullie, samen met een museumdocent, zelf aan de slag door levensgrote papieren decorstukken te maken. Van persoonlijke verhalen tot fabelachtige taferelen, samen maken jullie verschillende decorstukken die één groot papiertheater gaan vormen!

Ideaal voor kinderfeestjes maar ook als aangepast programma, speciaal ontwikkeld voor volwassenen, die uitermate geschikt zijn voor personeels- en team building uitjes, vrijgezellen feesten óf gewoon voor een dagje uit met vrienden en familie.

Prijzen

6 t/m 10 mensen: €80,- per groep
11 t/m 15 mesen: €95,- per groep

Inclusief toegang tot de tentoonstelling 𝘗𝘈𝘗𝘌𝘙𝘛𝘙𝘈𝘐𝘓𝘚

Beschikbaarheid

𝘗𝘈𝘗𝘌𝘙𝘛𝘙𝘈𝘐𝘓𝘚: Papiertheater is zowel op doordeweekse dagen als in het weekend te boeken op diverse dagdelen. Wil jij meer informatie of direct boeken? Mail dan naar [email protected] en dan nemen we direct alle mogelijkheden met je door.

𝘗𝘈𝘗𝘌𝘙𝘛𝘙𝘈𝘐𝘓𝘚: Papiertheater is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is per groep te boeken vanaf 6 t/m 15 personen.

Let op: kinderen onder de 10 kunnen enkel deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

 

Ontvang het laatste nieuws in de mail