Toegankelijkheid

Kunstlinie heeft het gebouw zoveel mogelijk toegankelijk gemaakt voor alle bezoekers. Zo kunt u vanuit de parkeergarage voor het gebouw langs naar de hoofdingang, is er apparatuur te leen om de voorstelling goed te kunnen verstaan en er zijn invalide toiletten aanwezig.

Rolstoelplaatsen

Kunstlinie is toegankelijk voor bezoekers met een rolstoel en beschikt over een aangepast toilet. Wanneer u slecht ter been bent of met een invalidewagen naar een voorstelling komt, verzoeken wij u vriendelijk om dit tijdig uw kaarten te reserveren bij de Ticketshop. De rolstoelplaatsen zijn niet online te reserveren. Als u niet via de Ticketshop reserveert, kunnen wij u niet garanderen dat u de juiste plaatsen heeft.

Slechthorenden

Voor slechthorenden en gebruikers van een gehoorapparaat hebben wij technische voorzieningen waarmee u de voorstellingen goed kunt volgen. Wanneer u uw gegevens achter laat bij de Ticketshop, krijgt u een korte uitleg en de apparatuur gratis mee. Het is helaas niet mogelijk de apparatuur vooraf te reserveren. Na afloop levert u de apparatuur weer in bij de garderobe.

Lift en toilet

De mindervalidentoiletten bij de Grote Zaal bevinden zich bij de garderode, hiervoor is aan beide kanten een lift beschikbaar. Voor de mindervalidentoilet bij de Kleine Zaal kunt u de lift gebruiken naar -1. De mindervalidentoiletten bij de Middenzaal zijn zonder lift toegankelijk.

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld