Update 15 decemberHero image

Update 15 december

Naar aanleiding van de toespraak van Minister-president Mark Rutte sluit Kunstlinie weer de deuren. In onze sfeervolle theaterzaal, met alle nodige maatregelen, hadden wij graag het opmerkelijke jaar 2020 met u afgesloten. Maar de gezondheid van onze bezoekers, artiesten, kunstenaars en medewerkers gaat boven alles. Nu de overheid op 14 december 2020 een harde lockdown heeft afgekondigd, zijn er tot en met 19 januari 2021 geen voorstellingen, tentoonstellingen en andere activiteiten in ons gebouw. Bezoekers met tickets tot en met 19 januari 2021 krijgen zo snel mogelijk bericht over de verdere afhandeling.

Wij hopen u vanaf 20 januari 2021 weer te mogen ontvangen. Om samen te genieten van een mooi verhaal, lekkere muziek en inspirerende kunst. Om het afgelopen jaar in een ander licht te zien, troost en inspiratie te vinden of om gewoonweg samen te genieten en te ontspannen. Er samen weer even tussen uit. Dat is iets om naar uit te kijken. Tot die tijd: hou vol, blijf gezond en zorg goed voor uzelf en uw naasten. Nu samen thuis, straks samen er weer op uit.

Samen ontspannen en veilig uit

De veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers staat altijd voorop. Om optimaal te kunnen voldoen aan de richtlijnen van RIVM en overheid heeft Kunstlinie een compleet nieuwe zaal gebouwd óp het grote podium. Geheel coronaproof met o.a. zeer brede gangpaden en duidelijke looproutes. Ook zijn de huisregels aangepast (o.a. gebruik mondkapje en verplichte gezondheidscheck) en is de schoonmaak geïntensiveerd. Een bezoek aan Kunstlinie is veilig, maar vooral heel sfeervol en bijzonder. Gezeten aan uw eigen tafeltje geniet u ontspannen en veilig van bijzonder theater.

Bekijk hier onze nieuwe zaalindeling.

Tot snel! Tot live in Kunstlinie

Ontvang het laatste nieuws in de mail