2turvenhoog festivalHero image

2turvenhoog festival

2turvenhoog, hét avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen van 0 t/m 6 jaar en volwassenen, komt er weer aan! Op 23 en 24 april 2022 presenteert 2turvenhoog in samenwerking met Kunstlinie een gevarieerd programma met voorstellingen van nationale én internationale makers.

Kleinschalig en flexibel

Kleinschaligheid is het handelsmerk van 2turvenhoog en dat heeft natuurlijk alles te maken met het fantastische publiek; de jongste kinderen en hun ouders of andere volwassen begeleiders. Kom met je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen of gewoon met jezelf en geef je over aan de ervaring. Geniet van een voorstelling, ontdek alle hoeken van het theater en laat je verwonderen door de optredens vol van muziek, theater, dans en beeldende kunst.

Uitje voor het hele gezin

2turvenhoog festival 2022 is een unieke kans om samen met je baby, dreumes, peuter of kleuter te genieten van podiumkunst. Het programma van voorstellingen en beeldende kunstinstallaties sluit namelijk perfect aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. De voorstellingen zijn uitdagend, verrassend en ook voor volwassenen een ware belevenis.

Bekijk hier het hele programma en bestel je tickets

 

23 & 24 april komt 2turvenhoog festival naar Almere!

Ontvang het laatste nieuws in de mail