Nationaal Theaterweekend 2022

Nationaal Theaterweekend3

Nationaal Theaterweekend 2022

Het Nationaal Theaterweekend (28 t/m 30 jan) is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Nieuw publiek maakt kennis met theater en bestaand publiek verleiden wij graag wat uitdagender te kiezen. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost maximaal €10. Ook bieden wij kijkjes achter de schermen aan. Daarmee is het Nationale Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Jop Wijlacker en Dennis Kolen zijn opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney. In een intieme, akoestische setting laten ze de tijden van ‘Strawberry Fields’ herleven, nemen ze je mee naar de slaapkamer waar Paul en John hun eerste hits schreven en beland je in de voetsporen van The Beatles in een Hamburgse havenkroeg.

Paul Haenen

Paul Haenen

Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Haenen zelf beter leren kennen maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen.

De Efteling-musical: Jokie en Jet (2,5+)

De Efteling-musical Jokie en Jet, 'reizen is een feestje', is zelfs voor de allerkleinsten één groot feest. Dans en zing mee met de bekende liedjes Hieperdepiep, Jokiedokie en Spelen in de speeltuin. Dat wordt een reis om de wereld om nooit te vergeten!

Goede Rede Klassiek: Dianto Reed Quintet

Verrassende performance van deze succesvolle rietblazers, winnaars van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2021. Ze worden geroemd om hun flexibiliteit in spel, excellent samenspel en spelen alles uit het hoofd. En dat alles voorzien van een boeiende theatrale choreografie.

Jochen Otten

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld