Première TitanicHero image

Première Titanic

Wauw, wat waren wij trots dat dé landelijke première van Titanic de Musical bij ons in het theater mocht plaatsvinden op 21 november 2021! Het was een geweldig feest met alle genodigden en bezoekers. En dit feestje mogen we op 26 en 27 april 2022 nog eens dunnetjes overdoen. Oké zonder de blauwe loper, maar wel met de fantastische cast die schittert in dit onvergetelijke verhaal.

Bestel hier je kaarten voor de shows op 26 en 27 april 2022 in Kunstlinie.

Bekijk hier de aftermovie van de première in Kunstlinie en krijg alvast een gevoel bij de musical die je eigenlijk gewoon niet mag missen:

Aftermovie galapremière Kunstlinie

Over Titanic de Musical

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic de musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast in uw eigen theater. Met hoofdrollen voor René van Kooten en Mariska van Kolck. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

‘Fantastische cast’
AD
‘Wonderschone compositie’
De Telegraaf
‘Adembenemend’
De Volkskrant
‘Mooie meerstemmige koorarrangementen’
Trouw
Ontvang het laatste nieuws in de mail