Prentenboekjes festival 2022Hero image

Prentenboekjes festival 2022

Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden?

In samenwerking met Gottmer Uitgevers Groep en Klein Amsterdam Producties maakt Vanaf2 Producties een nieuw familiefestival: Het Prentenboekjes festival voor kinderen van 2 t/m 6 jaar, een unieke foyerspeeltuin in combinatie met zowel een 2+ als 4+ voorstelling met een overlappend thema. Dit jaar is het festival op 15 oktober 2022 in Kunstlinie met als thema ‘Op de boerderij’. 

Wat is er te doen?

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in onze theatrale boerderij! In de foyer ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin.

Boer Boris is helaas ziek en daarom kan helaas deze voorstelling niet doorgaan. Boer Boris wil de kindjes niet teleurstellen en heeft daarom Coco naar Kunstlinie gestuurd om de voorstelling Coco kan het! te spelen.

Kom je gezellig naar Coco? Dan hoef je geen actie te ondernemen en ontvangen we je graag om 15.00 uur in Kunstlinie. Heb je liever een tegoedbon of je geld terug voor deze last minute wijziging, dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor hebben wij enkele gegevens van jou nodig. We willen je vragen om onderstaand formulier in te vullen zodat wij de verdere afwikkeling in orde kunnen maken.

 

Of je gaat samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes, in Gonnie en Gijsje samen op stap (2+). Een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan.

Ontvang het laatste nieuws in de mail