Preview Night Live

Titanic

De première van Titanic de musical in Kunstlinie

Wist je dat de musical Titanic in Almere in première gaat? De woonplaats van uitvoerend producent Willem Westhof. In dit filmpje vertelt hij meer over deze mega productie en zijn favoriete scene.

Kenny B

Kenny B kijkt ernaar uit om weer in Kunstline te mogen optreden

Kom dit seizoen genieten van de muziek van Kenny B. In zijn voorstelling vertelt hij over zijn indrukwekkende leven aan de hand van reggaeklassiekers, van Bob Marley tot aan eigen songs.

Barry Bouquet

Programmeur Barry Bouquet vertelt over het nieuwe theaterseizoen

Barry Bouquet is theater programmeur bij Kunstlinie. Na een hectisch seizoen met veel verplaatsing, mogen we eindelijk weer meer bezoekers ontvangen. Wat kun je dit seizoen verwachten?

The Sound of Music - Kunstlinie - Almere - februari 2022

Maak kennis met de kinder acteurs van The Sound of Music!

In The Sound of Music spelen de zeven kinderen van kapitein Von Trapp een grote rol. Maak kennis met de kleine sterren van deze musical klassieker!

Nathan Zijlstra

Achter de schermen met theater technicus Nathan Zijlstra

Heb je altijd al willen weten hoe de voorstellingen in Kunstlinie tot leven worden gebracht? Onze theater technicus Nathan Zijlstra neemt je mee achter de schermen en vertelt over zijn werk bij Kunstlinie.

Black Pencil

Jorge Isaac van ensemble Black Pencil over de gedeelde passie voor muziek

Jorge Isaac is artistiek leider en blokfluitist bij ensemble Black Pencil. Hij vertelt graag over zijn verzameling blokfluiten en zijn passie voor muziek. Dit seizoen kun je meerdere keren van Black Pencil genieten.

Almeerse Christmas Prom

De Almeerse Christmas Proms - samen kerst vieren

Ontmoet de oprichter en regisseur van de Almeerse Christmas Proms: Dick Schaar. Hij regisseerde een heerlijke show om de kerstgedachte en sfeer van saamhorigheid op te zoeken.

mamma medea

"Mamma Medea van Suburbia is uitmuntend goed"

Jos van Hulst is zakelijk leider van Theatergroep Suburbia. In het voorjaar van 2022 gaat de nieuwe voorstelling Mamma Medea in première. "Mamma Medea is uitmuntend goed, omdat het over jouw en mij gaat. Het is erg actueel", aldus Jos.

Ontvang het laatste nieuws in de mail