Seizoen 2021-2022

Jaaaa, we mogen weer! We zijn de hele zomer open. Om dat te vieren, hebben we een mooie trailer gemaakt die hier te bekijken is. We hopen dat jij net zo staat te trappelen als wij, want wat hebben we jullie, ons publiek, gemist!

Nieuwe seizoen
Naast de zomervoorstellingen zijn we ook volop bezig met de voorbereidingen van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. De komende weken onthullen wij via onze nieuwsbrief en sociale media welke theatermakers ná de zomer in Kunstlinie spelen. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Start kaartverkoop
De officiële kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op 21 augustus 2021 voor onze Liefhebbers en vrienden en op 28 augustus voor iedereen. In vijf stappen werken wij deze zomer toe naar de feestelijke opening van het nieuwe seizoen.

In vijf stappen ontspannen en veilig naar Kunstlinie:

 1. Neem een duik in de (zomer)programmering
  Bekijk direct het programma voor meer informatie over de tentoonstelling thuis en theatervoorstellingen in de zomer. Ook de programmering van (een groot deel) van het nieuwe theaterseizoen staat online. Wist je dat je al kaarten kunt reserveren voor SnelleTitanic en The Sound of Music?
 2. Reserveer nu vrijblijvend voor nieuwe seizoen
  Voor de zomerprogrammering verkopen we gewoon tickets, maar voor het nieuwe seizoen maken we gebruik van pre-order. Reserveer vrijblijvend voor jouw favoriete voorstelling(en), maar reken nog niet af.
 3. Magazine boordevol informatie en interviews
  Ook zo benieuwd wat Kunstlinie allemaal in petto heeft? Rond 21 augustus valt een gloednieuw magazine op de mat. Daarin pakken we uit met kunst, architectuur, cabaret, toneel, dans, theaterconcerten en musical.
 4. Betalen tickets
  Eind augustus worden de pre-order-reserveringen voor shows tot eind oktober omgezet in betaalde tickets.  Je krijgt een betaallink en daarna volgt een bevestiging per mail met (e)tickets. Zaterdag 28 augustus begint de verkoop van voorstellingen in september en oktober
 5. Muzikale start van het nieuwe seizoen! Het nieuwe seizoen wordt spetterend ingeluid met On The Road, een concert van het Metropole Orkest dat een heel eigen draai geeft aan de Amerikaanse traditie van country, folk en blues.

Publiek op het podium
Om optimaal te kunnen voldoen aan de richtlijnen van RIVM en overheid worden voorstellingen in het nieuwe seizoen in de Middenzaal toneel-op-toneel gespeeld. Je zit als bezoeker aan je eigen tafeltje op het podium. Dit geldt ook voor alle voorstellingen in onze zomerprogrammering.

Publiek terug in de zaal
Om jou in het nieuwe seizoen op grote shows als Titanic te kunnen trakteren, worden voorstellingen in de Grote Zaal vanaf september gespeeld met publiek in de theaterzaal. Op die manier hebben de theatermakers weer de hele oppervlakte van het podium ter beschikking. Zowel in de Middenzaal als in de Grote Zaal zorgen wij ten alle tijden dat de 1,5 meter-afstand gewaarborgd is. Ook ontvangen wij een maximaal aantal bezoekers per zaal en voldoen wij aan alle overige overheidsmaatregelen. Lees hier de veelgestelde vragen.

Kunstlinie is open

Trailer Kunstlinie zomer 2021

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld