allGo senioren voordeel
Voordelig op stap met je Go Senioren Jaarabonnement!Hero image

Voordelig op stap met je Go Senioren Jaarabonnement!

Speciaal voor iedereen met het Go Senioren Jaarabonnement zijn er de allGo deals. Dit zijn voordeelcouponnen voor leuke uitjes in en om Almere. Je ontvangt de flyer met voordeelcouponnen op vertoon van de OV-chipkaart waar het abonnement op staat.
Per abonnement kan je 1 flyer per periode ophalen. Vanaf 6 september 2021 zijn de herfstdeals op te halen bij de allGo servicewinkel op Station Almere Centrum. Deze deals lopen t/m einde van het jaar.

Voordelig avondje theater in Kunstlinie

Stap in de bus en kom in Kunstlinie genieten van het beste theater. Voor een aantal voorstellingen geldt een allGoDeal: € 2,50 korting per ticket.

Met allGo kun je met korting naar:

Zo bereik je Kunstlinie met allGo

Halte Flevoziekenhuis allGo M5 en M7.
Halte Stadhuisplein allGo M1, M3 en M4.

 

Actievoorwaarden Kunstlinie:
– Cheque uit allGo bonnenboekje is niet inwisselbaar voor contant geld of andere waardepapieren. En is uitsluitend geldig voor bovenstaande voorstellingen in Kunstlinie.
– Alleen bruikbaar bij aantonen van de 65 plus leeftijd op de OV-chipkaart. Bij bezoek aan Kunstlinie kan om tonen OV-chipkaart gevraagd worden.
– Maximaal één cheque per abonnement. Max. 2 kortingkaarten per abonnement.
– Deze actie loopt tot uiterlijk voor juni 2022. In deze periode kunnen extra voorstellingen aan het aanbod worden toegevoegd.
– Per voorstelling is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar. Op = op.
– Kunstlinie behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen.
– Kortingkaarten kunnen aan de balie (wo t/m zo 12.00 – 17.00 uur), telefonisch (ma t/m zo 12.00 – 17.00 uur) en online besteld worden. Bij online bestelling dien je promotiecode allGo te gebruiken.

Ontvang het laatste nieuws in de mail