Alex Ploeg EGO

do 13 januari 2022 20.30 uur, Kleine Zaal € 19,-
Alex Ploeg

Alex Ploeg is verplaatst van donderdag 14 oktober naar donderdag 13 januari 2022. Je kunt nu alvast een pre-order aanvraag doen voor zijn show in januari, betalen doe je pas later.
Heb je een pre-order aangevraagd voor Alex in oktober? We zetten je aanvraag mee om naar de nieuwe datum. Begin volgende week zullen wij je hierover een e-mail sturen. 

De Volkskrant riep Alex Ploeg uit tot hét comedytalent van 2018, NRC tipte hem als een van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. O ja, tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma ‘Klikbeet’. Genoeg om een opgeblazen ego van te krijgen en naast je schoenen te gaan lopen. Na zijn succesvolle eersteling en een minder succesvolle pandemie strooit Alex in zijn nieuwe theaterprogramma opnieuw harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes de zaal in. Over het ‘EGO’ in al zijn vormen, de strijd aangaan met jezelf en het onzekere voor het zekere nemen.

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld