Boer Boris is de baas (4+) Avonturen op en rond zijn boerderij

za 15 oktober 2022 15.00 - 15.50 uur, Middenzaal € 10,-
Boer Boris is de baas (4+)Hero image

Helaas kan deze voorstelling niet doorgaan omdat Boer Boris ziek is geworden. Boer Boris wil de kindjes niet teleurstellen en heeft daarom Coco naar Kunstlinie gestuurd om de voorstelling Coco kan het! te spelen.

Kom je gezellig naar Coco? Dan hoef je geen actie te ondernemen en ontvangen we je graag om 15.00 uur in Kunstlinie. Heb je liever een tegoedbon of je geld terug voor deze last minute wijziging, dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor hebben wij enkele gegevens van jou nodig. We willen je vragen om onderstaand formulier in te vullen zodat wij de verdere afwikkeling in orde kunnen maken.

Prentenboekjes festival

Deze voorstelling is onderdeel van het (gratis) Prentenboekjes festival. Hét festival voor kinderen van 2 t/m 6 jaar, een unieke foyerspeeltuin in combinatie met zowel een 2+ als 4+ voorstelling (let op: voorstellingen zijn wel betaald) met een overlappend thema. Dit jaar is het festival op 15 oktober 2022 in Kunstlinie met als thema ‘Op de boerderij’. Klik hier voor meer informatie over het festival.

 

Trailer

Ontvang het laatste nieuws in de mail