BonteHond (9+) 90s vs 20s

zo 18 december 2022 16.00 uur, Middenzaal € 15,-
BonteHond (9+)Hero image

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden. 

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres en Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies. 

Een voorstelling over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaald. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. 90’s vs 20’s laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

Bij BonteHond begrijpen we dat na het zien van de voorstelling, publiek graag zelf nog even losgaat. Daarom pompt DJ Jollyfish na afloop de beste hits uit de 90’s en 20’s. Geheel in stijl kunnen gezinnen de battle voortzetten. Er zijn namelijk allerlei leuke accessoires en kleding items om nog maar eens duidelijk te maken welk decennium toch echt de allerleukste is. Onder begeleiding van een theaterdocent leren bezoekers bekende dansjes uit de jaren 90. Get ready to boogie!

Teaser

Ontvang het laatste nieuws in de mail