College moderne architectuur Architectuurhistoricus Suzanne Roelofs licht wereldberoemde concertzalen uit

do 16 december 2021 19.30 uur, Panoramafoyer
College moderne architectuurHero image

Architectuurhistoricus Suzanne Roelofs neemt ons in het eerste college Moderne Architectuur mee langs wereldberoemde concertzalen. Van Walt Disney Concert Hall in LA via Opera House in Sidney en Finlandia Hall in Helsinki naar Agora in Lelystad en natuurlijk naar Kunstlinie. Zij vertelt ons o.a. meer over de stijl, de tijd, de verhouding tussen het gebouw en de omgeving. Kunstlinie is zo een modern gebouw in een moderne stad. Prachtig van buiten en van binnen (transparant, licht en met geweldige akoestiek).

Kunstlinie presenteert reeks Architectuurcolleges
Docent Suzanne Roelofs is architectuurhistoricus en geeft lezingen en wandelingen op het gebied van moderne architectuur. Wandelingen, lezingen en arrangementen geeft zij door heel Nederland, hoewel het accent op de Randstad ligt. Ook heeft zij diverse architectuur cursussen ontwikkeld en gegeven, onder andere Moderne Nederlandse Architectuur en 10 Grote Hedendaagse Architecten voor NRC Handelsblad Academie (2010). En verder organiseert en begeleidt zij architectuurreizen, o.a. naar Londen, Berlijn, Chicago en Dubai/Abu Dhabi. Voor Kunstlinie zal zij meerdere colleges verzorgen. Klik hier voor het programma.

Het eerste Architectuur College over concertzalen wordt rechtstreeks vanuit Kunstlinie uitgezonden. Bestel nu direct je livestream ticket.

Ontvang het laatste nieuws in de mail