De Almeerse Christmas Proms TOP Theaterproducties

vr 10 december 2021 20.15 uur, Grote Zaal € 25,-
De Almeerse Christmas Proms
De Almeerse Christmas PromsHero image

Christmas Proms’ is een feestelijke kerstshow om de kerstgedachte en de sfeer van saamhorigheid op te zoeken. Dit semi-geënsceneerd concert heeft een gevarieerd programma met  een mix van klassieke- en lichte muziek en ook traditionele kerstliedjes.

Een subtiele verhaallijn verbindt de muziek. Scrooge krijgt voor kerst een cadeau dat blijkt een Notenkraker te zijn. Hij moet daar niets van hebben. Maar de Notenkraker neemt hem op weg opzoek naar het kerstgevoel.

Het is een avond voor iedereen! Een breed muzikaal spectrum passeert op deze avond zoals ‘Gloria’ van Vilvaldi , ‘Abendsegen’ van Humperdick , ‘We All Stand Together’ , ‘Have Yourself a Merry Little Christmas ’ in frisse arrangementen en traditionele nummers om mee te zingen.

Het Theaterorkest (onderdeel AJSO) o.l.v. Hans Welle begeleidt de show muzikaal.

Voor TOP is samenwerking opzoeken een belangrijke pijler omdat we daardoor het podium kunnen delen met andere ensembles. Zeker met kerst hoort deze gedachte erbij.

KOMT ALLEN TEZAMEN EN BEGIN UW KERST MET ONS!!!

m.m.v. Almeerse ensembles

Samen met het TOP-ensemble en solisten, Het Schütz ensemble, Popkoor Binnenstebuiten, Kinderkoor Grandi Piccoli, Brassband Almere, Prizdanz e.a. wordt deze muzikale show gerealiseerd. Allen uit ALMERE.

www.topalmere.nl

Vanwege de recente overheidsmaatregelen in de strijd tegen het corona-virus is de Almeerse Christmas Proms geannuleerd. Ticketkopers krijgen persoonlijk bericht.

Ontvang het laatste nieuws in de mail