Tickets

Bekijk speeldata

Musical
Theater

De Kleine Zeemeermin De Musical (4+)

met o.a. Sita Vermeulen

Tickets

za 17 mei '25 - 13:30

za 17 mei '25 - 16:00

Prijzen

Regulier - € 23,50
Jongeren t/m 17 jaar - € 23,50

Meer info

  • Podiumpas wordt geaccepteerd
  • Grote Zaal
Musical
Theater

De Kleine Zeemeermin De Musical (4+)

met o.a. Sita Vermeulen

Van Hoorne Studios – in 2022 en 2023 bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical – zet haar jarenlange sprookjestraditie voort met ‘De Kleine Zeemeermin’. Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik in de prachtige onderwaterwereld. Hier woont, diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, de kleine zeemeermin, het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar hij woont op het land! 

Met prachtige decors en kostuums en de humor die er vanaf spat, wordt dit een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!  

Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.