De Vreselijk Vieze Voorstelling (5+)

zo 26 maart 2023 10.00 uur, Kleine Zaal € 12,50
De Vreselijk Vieze Voorstelling (5+)Hero image

De Vreselijke Vieze voorstelling gaat over alles dat je vies kan vinden. Broccoli, beenhaar, bruine bananen, oksels, champignons en pissebedden en nog veel meer waar we het liever niet over hebben. En deze zijn het ergst want ze zijn overal: bacterien. Bah.

Wie de hoofdrol speelt is nog niet afgesproken. En de vloer moet nog gedweild worden. Gelukkig hebben acteurs Sabrina en Dennie gewoon gedoucht vanochtend. Ze stappen in een schoon kostuum, wassen netjes hun handen en ze springen echt niet in de modder voordat ze hun monoloog spelen. Maar het is de vraag of zij zonder remsporen uit deze voorstelling komen… Laat de rillingen over je rug lopen terwijl je ondertussen niet meer bij komt van het schaterlachen.

Koffie & Theater

Zondag! Je wilt iets leuks doen. Met elkaar, met de kinderen. Zaal X is hét cultuurconcept, van en voor Almeerders. Geen traditioneel geneuzel, maar een vrijplaats waar kunst en cultuur moeiteloos opgaan in een chille zondagmorgen. Kom iedere maand naar Koffie & Theater, voor een croissant, de krant en een voorstelling voor de koters. Na afloop schuif je samen met je kinderen aan bij een verrassende workshop. De ideale zondag voor het hele gezin.

Ontvang het laatste nieuws in de mail