Een avond Met Karakter Liesbeth van der Pol | Dok Architecten

vr 7 april 2023 17.00 - 19.30 uur, Kunsthal € 7,50
Een avond Met KarakterHero image

Ervaar de tentoonstelling Met Karakter in een compleet andere sfeer tijdens Een avond Met Karakter op vrijdag 7 april van 17.00 tot 19.30 uur. Wandel langs het donkere Weerwater en neem een kijkje in de ontwerpkeuken van Liesbeth van der Pol: Architect en medeoprichtster van Dok Architecten.

Honderden aquarellen, schetsen, maquettes, inspiratiebronnen leiden je naar de gebouwen die ze uiteindelijk zijn geworden. Een reis door een carrière van formaat die vooral ook inzicht geeft in de mens achter het gebouw. Want net als haar markante gebouwen barst deze architect van het karakter die het leren kennen meer dan waard is!

Maak je bezoek compleet met een bezoek aan het Architectuurcafé XL: Liesbeth van der Pol.

PRIJZEN 

Kunsthal – Regulier: €7,50
Kunsthal – Museumkaart*: €5,00
Kunsthal – Jeugd t/m 18 jaar: Gratis
Kunsthal – Student / CJP*: €5,00
Kunsthal – Kortingskaart*: €5,00
ICOM, VriendenLoterij VIP-kaart, Almere Centrum Kaart, Bibliotheekpas
*Bij entree wordt om de kortingskaart gevraagd

 

Over Ontwerperscafé XL: Liesbeth van der Pol

Waar je in de tentoonstelling Van der Pol en haar oeuvre al goed kunt leren kennen, biedt het Ontwerperscafé XL op vrijdagavond 7 april je de kans om de charismatische Van der Pol live mee te maken en al je prangende vragen aan haar te stellen tijdens het Ontwerperscafé XL: Liesbeth van der Pol.

Programma

In de tentoonstelling ‘Met Karakter’ presenteert Liesbeth van der Pol haar ‘Seven Lamps’: de zeven uitgangspunten die de kern van haar ontwerpfilosofie vormen. In het Ontwerperscafé XL gaat Van der Pol dieper in op haar favoriete Lamp.

Na de bespreking van elke Lamp gaan de gasten aan tafel onder leiding van een moderator met elkaar in gesprek over de favorieten, waarbij er gelegenheid is voor het publiek om aan te haken bij het gesprek.

Naderhand is er gelegenheid om aan de bar met elkaar nog door te praten over de avond.

Meer info & tickets reserveren

Ontvang het laatste nieuws in de mail