Expect the Unexpected Workshop Street Art Frankey

za 9 april 2022 15.00 - 16.00 uur, Architectuur Studio € 12,50
Expect the UnexpectedHero image

In het kader van de Nationale Museumweek hebben we een vol programma in Kunstlinie!

Als onderdeel van het project StreetCred wordt oa deze workshop gegeven, door niemand minder dan Street Art Frankey himself. Maar ook wordt er een masterclass Street Art verzorgd door Young Collectors Circle. Tevens wordt de documentaire over fotografe Martha Cooper vertoond: Martha: a picture story. 

Bij je boeking van deze workshop op 9 april kun je GRATIS naar de tentoonstelling Shapeshifters in onze kunsthal. Koffie, thee en water zijn inbegrepen.

Expect the Unexpected 

Wanneer we over straat lopen denken we aan van alles: het verkeer, de boodschappen die we nog moeten halen, een belangrijke deadline op het werk…

In deze workshop met de Amsterdamse kunstenaar Street Art Frankey leer je dat even helemaal los te laten en aandacht te hebben voor de wereld om je heen. Hoe die wereld is, maar vooral wat die kan zijn.

Verwacht niet alleen de leukste voorbeelden uit de praktijk van de kunstenaar zelf, maar ook een training van je eigen creativiteitsspieren. Ben jij in staat om de onuitgesproken regels te negeren? Is voor jou een elektriciteitshuisje bijvoorbeeld uitsluitend een elektriciteitshuisje, of zou het ook het kleinste grachtenpand ter wereld kunnen zijn? Of kun je bij een ontbrekende baksteen in een muur voorstellen hoe de ontsnappingspoging van die baksteen eruit heeft gezien?

De aanstekelijke vrolijkheid van de Willy Wortel-achtige Street Art Frankey is dé positiviteitsboost die we allemaal kunnen gebruiken. Zijn vermogen om het onalledaagse in het alledaagse te zien is een vaardigheid waar we allemaal iets van kunnen leren, ongeacht je leeftijd, achtergrond of beroep.

Deze workshop is ook te boeken in combinatie met de masterclass Street Art door Young Collectors Circle en/of de vertoning van documentaire Martha: a picture story

 

Prijsoverzicht van alle events tijdens Nationale Museumweek:

Documentaire + Tentoonstelling  € 10,00

1 x Masterclass of workshop + Tentoonstelling € 12,50 (incl. koffie/thee/water)

2 x Masterclass of workshop + Tentoonstelling € 15,00 (incl. koffie/thee/water)

1 x Masterclass of workshop + Tentoonstelling + Documentaire € 17,50 (incl. koffie/thee/water)

Passe Partout (deelname en toegang tot alle events): € 20,00 (incl. koffie/thee/water)

 

Street Art Frankey tijdens Shapeshifters
Ontvang het laatste nieuws in de mail