Tickets

vr 02 mei '25 - 13:30

Familie & Jeugd
Theater

Fien & Teun (2+)

Circus op de boerderij

Tickets

vr 02 mei '25 - 13:30

Prijzen

Regulier - € 19,50
Jongeren t/m 17 jaar - € 19,50

Meer info

  • Podiumpas wordt geaccepteerd
  • Grote Zaal
Familie & Jeugd
Theater

Fien & Teun (2+)

Circus op de boerderij

Het liefste boertje en boerinnetje van Nederland komen op bezoek met hun spiksplinternieuwe familiemusical ‘Circus op de boerderij’, dat al een groot succes in de bioscoop was. Dames en heren, jongens en meisjes: komt dat zien! Beter nog: zing en dans mee met alle liedjes en zet samen met Fien, Teun en alle dierenvriendjes de boel op zijn kop.  

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk de perfecte verrassing: ze gaan een circusvoorstelling maken! Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun heel hard oefenen, maar circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk… En kunnen Fien en Teun dit bijzondere feest geheimhouden?  

Voor en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.