Flevoland van de toekomst TOP Theaterproducties

vr 15 oktober 2021 20.15 uur, Grote Zaal € 22,50
Flevo land van de toekomst

Het talent van Nederland

‘FLEVO- LAND VAN DE TOEKOMST’ is een muziektheaterproductie over Flevoland, haar geschiedenis en ontstaan en wordt in samenwerking met diverse ensembles uit de gehele provincie gerealiseerd.  Gebracht als een grote talenten show ‘Het talent van Nederland’, met live orkest,  presenteren diverse plannenmakers elk op hun eigenwijze plannen voor inpoldering van de Zuiderzee. Een kibbelende dames Jury o.l.v. Cornelis Lely hebben de nodige problemen met de soms dubieuze plannen van de kandidaten. Vissers verstoren de show om te protesteren omdat ze hun nering kwijtraken en ook het volk beroert zich omdat er een wereldoorlog dreigt en de kinderen te weinig te eten hebben.

Kortom een voorstelling met zang, drama, humor, muziek en dans.

Het muzikale spectrum is een mix van klassieke en lichte muziek. Het Theaterorkest (onderdeel AJSO) staat onder leiding van Hans Welle en de spelregie en hoofdrol is in handen van Hugo Haenen. Productie Dick Schaar en Sabine Bulder.

Medewerkenden o.a. TOP Solisten; Popkoor  Akkoord uit Dronten; Ballet groep van De Kubus  uit Lelystad, Kinderenkoor Grandi Piccoli Almere; Poldertranen Almere

Producent is TOP Theaterproducties i.s.m. Kunstlinie Almere.

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld