Fource Theatertour 2021

vr 23 juli 2021 16.00 uur, Middenzaal € 22,-
FourceHero image

Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale van het Junior Songfestival in 2017, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Tbilisi, Georgië. Met hun aanstekelijke hit ‘Love Me’ behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

Van februari tot mei 2021 maken de jongens een tour langs 20 grote corona-proof theaters, verspreid over heel Nederland. Na meerdere concerten voor duizenden fans tegelijk richten we ons in het voorjaar van 2021 op een intiemere setting, in het theater. Tijdens ons theaterconcert zingen we niet alleen onze eigen Nederlandstalige liedjes maar ook Engelstalige covers. Soms in een ander, veel intiemer jasje.

Meet & greet winnen?

Wil jij kans maken op een meet&greet met de jongens van FOURCE? Koop dan nu je kaartje voor de show van FOURCE in ons theater en vul daarna dit online formulier in! Misschien sta jij dan na de voorstelling oog in oog met Ian, Jannes, Max en Niels!

FOURCE – WEG VAN JOU (officiële videoclip)

Ontvang het laatste nieuws in de mail