Friday Night met Black Pencil Sacred Places

vr 10 juni 2022 20.30 uur, Kleine Zaal € 18,50
Friday Night met Black PencilHero image

Bestel met een gerust hart tickets voor je favoriete voorstelling, want Kunstlinie biedt 100 % zekerheid.  100% zekerheid – Kunstlinie

Onder de neus van Kunstlinie is de Floriade begonnen. Black Pencil speelt een programma over de natuur en het landschap met muziek van componisten door de eeuwen heen die inspiratie hebben gevonden in de natuur. Landschappen, de zee of het geluid van de vogels liggen ten grondslag aan een aantal van de mooiste werken uit de muziekgeschiedenis. Rondom dit thema maakt Black Pencil een prikkelende repertoirekeuze met werken van François Couperin, Jacob van Eyck, Debussy, Cage en Kate Moore.

Het topensemble Black Pencil brengt vier concerten vol verrassing, ontroering en avontuur. In Friday Night met Black Pencil beleef je klassieke muziek van de bovenste plank met tijdloze werken van grote meesters als Bach, Vivaldi en Debussy, afgewisseld met verrassende uitstapjes naar zigeunermuziek, dansen, muziek van lang geleden en kersverse composities. Dit alles gebracht in Black Pencils unieke bezetting van blokfluit, panfluit, altviool, accordeon en percussie.

‘Verrukkelijk ongewoon’
NRC
‘Spannend contrast met complexe composities.’
Volkskrant
Ontvang het laatste nieuws in de mail