Goede Rede Klassiek: Berlage Saxofoon Quartet Goldberg

zo 27 februari 2022 14.00 uur, Architectuur Studio € 15,-
Goede Rede Klassiek
Goede Rede Klassiek: Berlage Saxofoon QuartetHero image

Hoera! Ook de theaterdeuren mogen weer open. We gaan met producenten en theatermakers puzzelen welke voorstellingen met publiek op 1,5 meter afstand én met eindtijd 21.45 uur kunnen doorgaan.

Bestel met een gerust hart tickets voor je favoriete voorstelling, want Kunstlinie biedt 100 % zekerheid.  100% zekerheid – Kunstlinie

Meer informatie over je bezoek en de actuele situatie.

Veilig naar Kunstlinie – Kunstlinie

We mogen weer – Kunstlinie

Een frisse en verrassende uitvoering van Bachs meesterwerk ‘Goldbergvariaties’. Hoewel Bach de variaties voor klavecimbel componeerde, spreken ze tot iedereen – en werken ze op allerlei instrumenten. Nu dus ook op de saxofoon.

Het Berlage Saxophone Quartet wordt gezien als voorvechter van een nieuwe generatie saxofoonkwartetten die deze discipline binnen de klassieke muziekwereld stevig op de kaart zet. Opvallend is daarbij de unieke combinatie van muzikale diepgang en verfijning, aangevuld met een aansprekende presentatie waarin andere disciplines de muzikale lading versterken. Het kwartet bestaat uit Lars Niederstrasser (sopraansaxofoon), Peter Vigh (altsaxofoon), Juani Palop (tenorsaxofoon) en Eva van Grinsven (baritonsaxofoon). Peter Vigh is tevens huisarrangeur en componist, van wiens kwaliteiten het kwartet vaak en graag gebruikmaakt, zoals voor de Goldbergvariaties.

Ontvang het laatste nieuws in de mail