Goede Rede Klassiek: Piano Days Jong talent Nadezda Filippova

zo 26 maart 2023 14.00 uur, Architectuurstudio € 15,-
Goede Rede Klassiek: Piano DaysHero image

Jonge talentvolle pianiste, bekend als Dutch Classical Talent. Nadezda Filippova en haar leermeester Willem Brons spelen in duo op Internationale Piano Day in Kunstlinie. Met een voorprogramma door jong Almeers pianotalent.

De nestor van de Nederlandse pianisten Willem Brons speelt samen met een van zijn laatste studenten van het Conservatorium van Amsterdam: de zeer talentvolle pianiste Nadezda Filippova. Op het programma staan drie notoire meesterwerken uit het repertoire voor vier handen! Met een intro door jong Almeers talent, pianisten van de toekomst!

INTRO

Andy Shen met: Sinfonia nr 7 van J.S. BachStella v Velzen, Yasumi Meijer, Mandy Zheng met: Valse en Romance van Rachmaninov (6 handig)

Programma

Mozart –  Sonate in F groot K.V.497 voor piano vierhandig
Debussy –  Six Epigraphes Antiques
Schubert –  Fantasie in f klein

Piano Day is de internationale dag waarop de PIANO (en pianisten, componisten, makers, stemmers, …) wordt gevierd is steeds de 88ste dag van het jaar. 88 omdat dit het aantal toetsen is van een piano. Dit jaar is dat 29 maart. Wereldwijd zijn er evenementen op en rond deze dag georganiseerd. Ook in Almere. Op zaterdagmiddag 25 maart is er een gevarieerd programma met drie pianoconcerten in Goede Rede. Op zondag 26 maart dit concert in Kunstlinie.

Volwassenen 15 euro, t/m 18 jaar 5 euro

Ontvang het laatste nieuws in de mail