Gonnie en Gijsje (2+) Samen op stap

za 15 oktober 2022 16.00 uur, Kleine Zaal € 10,-
Gonnie en Gijsje (2+)Hero image

“Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld”

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Prentenboekjes festival

Deze voorstelling is onderdeel van het (gratis) Prentenboekjes festival. Hét festival voor kinderen van 2 t/m 6 jaar, een unieke foyerspeeltuin in combinatie met zowel een 2+ als 4+ voorstelling (let op: voorstellingen zijn wel betaald) met een overlappend thema. Dit jaar is het festival op 15 oktober 2022 in Kunstlinie met als thema ‘Op de boerderij’. Klik hier voor meer informatie over het festival.

 

Ontvang het laatste nieuws in de mail