Hoe ik talent voor het leven kreeg Naar het boek van Rodaan Al Galidi

ma 21 maart 2022 20.00 uur, Grote Zaal € 22,50
Hoe ik talent voor het leven kreegHero image

Bestel met een gerust hart tickets voor je favoriete voorstelling, want Kunstlinie biedt 100 % zekerheid.  100% zekerheid – Kunstlinie

In deze grootse, kleurrijke en humoristische productie komen theater, muziek en dans samen. Hoe ik talent voor het leven kreeg vertelt de verhalen van vluchtelingen en hun leven hier in Nederland. Deze groots gemonteerde voorstelling wordt gespeeld door een cast van acteurs, musici en zo’n vijftig nieuwe Nederlanders met een vluchtverleden. Het AZC wordt neergezet als een dorp met eigen wetten en regels. Gezien door de ogen van hoofdpersoon Semmier wordt het publiek meegenomen in de soms bizarre levens van de mensen die er wonen en werken. Semmier droomt van een nieuw leven, maar langzaam wordt het AZC voor hem een onontkoombare omgeving, waar hij jarenlang wacht. De mensen om hem heen proberen vaak het goede voor zichzelf en anderen te doen, maar kunnen niet voorkomen dat ze soms hopeloos verstrikt raken in het systeem. Een indringende theaterbeleving over een leven in de wachtstand.

MUZIEK | FILM | EXPO | WORKSHOPS
Hoe is het om te vluchten en een nieuw leven op te bouwen in een vreemd land? Ervaar het van dichtbij in het meereizende verdiepingsprogramma De Expeditie.

Maak kennis met onze spelers en leer meer over de totstandkoming van de voorstelling in de fototentoonstelling Onze reis,  ervaar zelf hoe het is om te vluchten in de VR-installatie van Studio LA, ontdek de persoonlijke verhalen van nieuwkomers in de films van Movies that Matter en de exposities van Humanity House en Stichting de Vrolijkheid, schuif aan bij De Ontmoetingsplek van De Voorkamer, test je talent voor inburgeren en bezoek de pop-up winkel van Makers Unite Creative Lab, met o.a. producten ontworpen door nieuwkomers.

 

TEASER Hoe ik talent voor het leven kreeg

PROMO Hoe ik talent voor het leven kreeg

Première aftermovie Hoe ik talent voor het leven kreeg

‘Aan de emotionele lading van deze geïnspireerde voorstelling ontkom je niet.’
NRC Handelsblad
‘Ontroerende inkijk in het asielzoekerscentrum.’
Scènes
‘Ontroerend, geestig, hartverscheurend, intrigerend, boosmakend, heftig en licht tegelijk.’
Dagblad van het Noorden
Ontvang het laatste nieuws in de mail