Ilse DeLange Theatertour

wo 30 november 2022 20.15 - 22.50 uur, Grote Zaal € 49,50
Ilse DeLangeHero image

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een veelzijdige artiest; ze heeft sinds kort haar eigen TV programma met Matthijs van Nieuwkerk, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse TV programma Sing Meinen Song en is te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Ook brengt ze met haar festival Tuckerville meer country en Americana naar Nederland.

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange in 2019 haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met goud en de zangeres sleepte de Edison oeuvre award in de wacht. Gelukkig keert Ilse DeLange in het najaar van 2022 terug naar de Nederlandse theaters en zal zij naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

 

Ilse DeLange x PAPERTRAILS By Night

Nu voor slechts €2,50

Maak je avond compleet en geniet voorafgaand je bezoek aan Ilse DeLange van PAPERTRAILS, onze nieuwste expositie.

Speciaal voor deze avond is de unieke editie PAPERTRAILS By Night geopend, waarbij jij de tentoonstelling in een compleet andere setting ervaart en langs het donkere Weerwater dwaalt door driedimensionale werelden van kunstenaars Susanna Inglada & Bente Wilms. Werelden waarin grenzen worden opgezocht in de vorm van tekeningen, installaties, textiel en animaties.

Maak je bezoek extra bijzonder door een exclusieve rondleiding erbij te boeken!

Meer info over PAPERTRAILS By Night

Meer info over de tentoonstelling PAPERTRAILS

Ontvang het laatste nieuws in de mail